Nieuw Erasmus+-initiatief ter ondersteuning van jongerenmobiliteit.

03-04-2017

Minstens 5000 jonge Europeanen krijgen dankzij het initiatief de kans om op duurzame wijze naar een ander EU-land te reizen, alleen of met hun klas. Het gaat om een eenmalig initiatief voor de dertigste verjaardag van het Erasmusprogramma. Klassen met leerlingen van 16 jaar en ouder, die aangesloten zijn bij eTwinning, kunnen aan het initiatief deelnemen. Ze moeten aangeven of ze in aanmerking willen komen voor de gratis reistickets die worden toegekend aan de beste eTwinning-projecten in elk deelnemend land. Wilt u deelnemen met u klas of uw leerlingen? Laat het weten en VET onderwijsadvies kan u helpen met de aanmelding! arnoud@vet-advice.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s