Track record

Present

Vertalingen onderwijsmaterialen over Horticulture voor de Lentiz onderwijsgroep. Klik hier voor een preview.

2017

Vertaling onderwijsmaterialen over Animal Feeding voor Groenhorst College Barneveld. Klik hier voor een preview.

‘Ik heb meerdere malen naar tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Arnoud Cremers bij het vertalen van lesmateriaal en het redigeren van rapporten. Arnoud is secuur en levert materiaal aan op de afgesproken deadline. Arnoud is daarnaast vakkundig en houdt bij het vertalen van leermateriaal en rapporten, in dit geval agrarisch leermateriaal, rekening met de vertaling van vaktermen. Iets wat zeer belangrijk is bij het vertalen van vakgerichte informatie. Bij twijfel wordt door Arnoud overlegd en worden goede suggesties aangedragen om de kwaliteit van het vertaalwerk te verbeteren.’ Harm Rijneveld, Groenhorst College Barneveld.

2014-2017 img-20151007-wa0008Internationale capaciteitsopbouw van agrarisch beroepsonderwijs voor het Ministerie van werkgelegenheid in het Sultanaat van Oman.

2014-2016  agriecvet-cowProjectcoordinatie van diverse internationale onderwijsprojecten waaronder Erasmus+ project AgriECVET met Europese scholen uit Nederland, Denemarken, België en Oostenrijk.

www.lentiz.org/agriecvet

2013-2016 civtuOnderwijskundig advies voor het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

www.civtu.nl

2015-2016

btec-approved-centre

De ontwikkeling van curricula en onderwijsmateriaal voor internationale BTEC opleidingen Agribusiness & Horticulture MBO Westland.

www.mbo-westland.nl

  • 2010-2016 biobasedVormgeving en vertaling van Nederlandse en internationale onderwijsmaterialen voor de Lentiz onderwijsgroep.

www.lentiz.nl

2008-2016 _ric7567Onderwijsadvies voor internationalisering bij de Lentiz onderwijsgroep.

www.lentiz.nl